Dr. Ir. Tri Budiyanto M.T.

  • Teknik Industri
  • Teknik Industri
  • S3-Universitas Udayana-
Pencapaian Karier
  • Total Publikasi 5
Google Scholar
  • Total Citations

Tahun Nama Penghargaan
2014 Masa Kerja 20 tahun
Tanggal Nama Pengabdian
Tahun Judul
2021 Designing an Ergonomic-Based Work Facility of Dough Stirrer for Kerupuk Cipir Using Rapid Entire Body Assesment (REBA) Analysis to Reduce Muskuloskeletal Complaints and Increase Productivity
Tahun Judul
2021 DESIGNING OF WORK FACILITY FOR ECOBRICK MATERIAL USING ERGONOMIC INTERVENTION TO REDUCE MUSCOLOSKELETAL DISORDER
2020 Improvement of Wok Molding Station Increases Work Comfort and Productivity of the Workers
2020 DESIGNING A ROTARY COMPOSTER TOOL WITH ANERGONOMIC APPROACH TO THE ORGANIC GARBAGEPROCESSING PROCESS
2019 Application of RULA Analysis on Work Posture Improvement to Reduce Workers’ Fatigue and Musculoskeletal Complaints and to Accelerate Processing Time of Wok Molding
2019 PENERAPAN ERGONOMI PADA REDESAIN FASILITAS KERJA CETAK WAJAN ALUMINIUM MENURUNKAN KELUHAN MUSKULOSKELETAL DAN MEMPERCEPAT WAKTU KERJA

STMA

Jenjang SMU
Tahun Lulus 1984

SMP N 6

Jenjang SMP
Tahun Lulus 0000

SD BOPKRI

Jenjang SD
Tahun Lulus 0000

Universitas Udayana

Jenjang S3
Tahun Lulus 2019

ITS SURABAYA

TEKNIK INDUSTRI

Jenjang S2
Tahun Lulus 2003

UII

Teknik dan Manajemen Industri

Jenjang S1
Tahun Lulus 1992
Tahun Judul